nedeľa 14. februára 2016

NOVINKA Pomoc pri suchom kašli: Petit Drill !

Čo na suchý kašeľ?


Trápi vaše dieťatko suchý kašeľ? 
Chcela by som vám predstaviť túto NOVINKU a jedinečný prípravok na trhu, nakoľko podobný produkt s rovnakým účinkom a na rovnakej prírodnej báze určite nenájdete.

Petit Drill




Petit Drill na suchý neproduktívny kašeľ, je prírodný produkt. Bez cukru, bez farbív, bez parabénov. Neobsahuje účinnú látku, čo znamená, že vašemu dieťatku nedávate do telíčka žiadnu chémiu. :-)
Je to 15% roztok glycerolu, pre všetky detičky od 6 mesiaca veku až do 6 rokov. Nakoľko jeho účinok pôsobí na mechanickej báze, zvlhčí sliznicu, je vhodný aj pre staršie deti, alebo dospelých. Iný vhodný produkt s glycerolom na trhu nie je, takže konečne je tu táto novinka.
Glycerol viaže vodu, tým pádom obalí hrdielko a nedráždi na kašľanie. Obalí sliznicu a spraví na nej film.
Keďže samotný glycerol nie je vhodný pre maličké detičky, nechutí vôbec dobre a navyše je aj drahý, tento produkt je úplne úžasný!!
Chutí ako lesná jahôdka..(aj mne veľmi chutil) :-)

Kedysi sa používal MED, ale ten je bohužiaľ alergén.

Fľaška má obsah 125 ml a s vrchnáčikom s detskou poistkou. Balenie obsahuje aj 5 ml pipetku, s ktorou jednoducho sirup naberiete a vložíte do pusinky.
Je dostupný v každej lekárni, ale keďže je to novinka, nemusia ju mať všade na sklade, no po objednaní vám ju určite dodajú. :-) 

Takže, ak vaše dieťatko nemá žiadny nález na pľúcach a prieduškách, tak tento produkt je perfektný. Naozaj z vlastnej skúsenosti ho môžem len odporučiť. Navyše je vo veľmi dostupnej cene. Samozrejme je dôležité čítať príbalový leták.
Za pokus nič nedáte. :-)

Prajem krásny dník, 
Kristin.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Môj MAKE-UP sen

Každý máme nejaký sen, túžbu niečo dokázať, byť v niečom výnimočný.  Nikdy som nemala presne určený cieľ, čo bude mojím zamestnaním, ni...