sobota 13. februára 2016

O mne

O mne...


Volám sa Kristina, som mladá mamina, študujem, no popri tom som na rodičovskej "dovolenke" s mojou malou dcérkou, Améliou. 
 Aj keď je to nezvyčajné v mojom veku, našu dcérku sme plánovali. Je to naše najväčšie šťastie a veľký poklad.

Vo voľnom čase som sa venovala modelingu, zúčastnila som sa Miss Stredných škol 2014, kde som sa umiestnila na druhom mieste.



 Momentálne sa venujem naplno dcérke, ale časom by som sa k tomu chcela vrátiť, aj keď už ako mamička. :-)




Moja najväčšia závislosť je v kozmetike. Ak budete sledovať môj blog zistíte, že táto oblasť mi je veľmi blízka. Venujem sa líčeniu, príležitostne. 
Tento blog som založila z dôvodu, že ma to samozrejme baví, ale hlavne chcem podporiť všetky mladé mamičky, ktoré sa nimi stali či už plánovane, alebo nie.
Pretože nie je nič krajšie v živote ženy. Každá sme iná a každá máme na výber, aký život budeme žiť. No a všetko sa dá zvládnuť, len treba chcieť.



Som Slovenka, ale takmer celé svoje detstvo som vyrastala v Prahe, takže tam to vnímam, ako môj domov, kam sa rada vraciam. Žije tam moja mamina aj s mojou mladšou sestričkou Jennie. 
Som šťastná, že sa konečne môžem usadiť s mojou vlastnou rodinkou.




Budem rada, ak sa budete inšpirovať a ja sa rovnako rada inšpirujem Vami, budem vďačná za všetky komentáre, otázky a tipy :-) 
prajem krásny večer,
Kristin.

5 komentárov:

  1. wow, v dobrom ti závidím tvoj vek a že si už maminkou :) ja som mala také obdobie, keď som mala 20 a uvažovala som nad bejby ale nemali sme vtedy s priateľom na to vhodné podmienky (byt, zlá práca, ja nezamestnaná atď.). Teraz ako sa mi rozbehlo život a kariéra, neviem kedy budem mať opäť ten pocit, že je správny čas na dieťaťko..
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V živote to tak už chodí, asi ti to nebolo vtedy súdené. Ale verím, že ten pravý čas si ťa nájde :-)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja to mam uplne podobne,mam sice o pol roka mladsiu, a tiez mam od teba o rok menej, ale bola planovana a zdielam rovnaky nazor ze materstvom sa zivot nekonci, ale naopak rozbieha. :) A tiez mam cierne vlasyyy! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Môj MAKE-UP sen

Každý máme nejaký sen, túžbu niečo dokázať, byť v niečom výnimočný.  Nikdy som nemala presne určený cieľ, čo bude mojím zamestnaním, ni...